FIRMA CURATENIE CONSTANTA

NIKO CLEAN

DESPRE NOI

CONTACT

DESPRE NOI

Firma Curatenie Niko Clean Construct Constanta prezinta o gama de servicii in domenii de curatenie, amenajări interioare și exterioare, design, renovări și reparații, finisaje pentru apartamente, case, vile, spații comerciale, hoteluri, asociatii de locatari.

 

Curatenie la superlativ

Punem accent pe calitatea serviciilor si a produselor utilizate, avand ca obiectiv satisfacerea celor mai sofisticate nevoi de curatenie si amenajare ale clientului in functie de bugetul alocat.

+40 (762) 186 935
Cere o cotatie de pret pentru proiectul tau chiar acum!
+40 (762) 186 935
Poti folosi pagina de contact sau formularul de mai sus pentru a trimite un mesaj echipei noastre si vei fi contactat in cel mai scurt timp.
CURATENIE RESTAURANTE CONSTANTA

ECHIPA NIKO CLEAN

Angajatii nostri isi dedica timp si expertiza pentru a genera o schimbare pozitiva cu serviciile pe care le oferim. Acest lucru le ofera oportunitatea de a cunoaste cateva dintre organizatiile noastre partenere si de a dezvolta aptitudini profesionale in medii dificile. In schimb, partenerii nostri beneficiaza de servicii de curatenie si amenajari la cel mai inalt nivel.

NR. ANGAJATI

12

AGENTI CURATENIE:

Niko Clean desfășoară servicii și acțiuni de curățenie folosind agenți ecologici, eficienți, certificați din punct de vedere igienico-sanitar. În funcție de solicitare, putem folosi agenții de curățenie și dezinfectanții pe care clientul îi dorește. Ne îndeplinim obiectivele de a curăța piatra, mâzga, igrasia, rugina, praful și orice alte elemente necorespunzătoare igienei prin detergenți și substanțe active care nu dăunează mediul înconjurător și nu pun în pericol sănătatea umană.

SERVICII

curat constanta
CURATENIE

Firma noastra de curatenie utilizeaza numai detergenti profesionali si avem o echipa de profesionisti care lucreaza pentru a asigura o curatare corecta si completa

housekeeping constanta
ELECTRICA

Din dorinţa de a satisface o arie cât mai largă de solicitări din partea clienţilor, ne-am marit numărul de servicii, devenind una dintre firmele de instalaţii electrice de referinţă din Constanţa.

curatenie dupa petreceri constanta
AMENAJARI

Ai nevoie de o echipa pentru zidarie, design sau reamenajare interioara  interioara nu ezitata sa contactatezi echipa noastra.

NikoClean