FIRMA CURATENIE CONSTANTA

NIKO CLEAN

FIRMA CURATENIE CONSTANTA

ALTE SERVICII

Oferim totul într-un pachet de curățenie și amenajare sau derulăm serviciile de care ai nevoie într-un pachet personalizat
AMENAJARI INTERIOARE

Ordine și curățenie! Acestea sunt dezideratele fără de care activitatea noastră nu s-ar desfășura în condiții sănătoase, de confort și eficiență. Curățenia nu este suficientă fără armonie și utilitate practică. De aceea, Niko Clean îți stă la dispoziție cu serviciul de Amenajări Interioare pentru orice tip de spațiu.
Fie că vorbim despre amenajarea de acasă ori cea de la locul de muncă, specialiștii noștri îți vor furniza rapid, în urma unei evaluări la fața locului, cele mai bune soluții pentru amenajare. Atât aspectul practic dar și cel estetic sunt foarte importante iar lucrul cu obiectele aflate în proprietatea clientului impune cea mai riguroasă responsabilitate.
Suntem aici pentru a îți ușura munca și viața, pentru a amenaja în cel mai bun și rapid mod spațiul în care locuiești sau îți desfășori activitățile cele mai importante.
Știai că petreci 90% din timp în spaţii închise? Conform datelor unor studii publicate de distractify.com, într-o viață, petreci în medie 25 de ani dormind, 5 ani la birou și 90% din timp în spații închise. Probabil că ești foarte conștient ce înseamnă aceste cifre atunci când te raportezi la curățenie și ordine. Tu câtă importanță oferi acestor aspecte?
Niko Clean te îndeamnă cu încredere să apelezi la serviciul de Amenajări Interioare! Aspectul și starea spațiului în care locuim are un impact puternic asupra stării noastre generale. Este foarte important să desfășurăm activitățile zilnice în ordine și armonie pentru a fi mai fericiți, mai productivi și pentru a ne desfășura cu sentimentul de siguranță. Contactează-ne acum și fă puțină ordine în mod profesionist în viața ta!

INSTALATII SANITARE

Condiția în care se află instalațiile sanitare este foarte importantă pentru igiena umană în orice condiții și în orice fel de spațiu. La birou, acasă, în clădiri și sedii comerciale cu acces la public, indiferent de domeniu, Niko Clean îți asigură un serviciu complet și eficient de curățat, recondiționat și dezinfectat al instalațiilor sanitare de toate tipurile: toalete, căzi, chiuvete, scurgeri, cabine de duș, etc. Suntem la un telefon distanță și asigurăm promptitudine în orice condiții.

ZUGRAVIT, VOPSIT

Dacă vorbim despre servicii de menținere a curățeniei și a condițiilor igienico-sanitare, zugrăvitul și vopsitul sunt de asemenea două măsuri ce trebuie aplicate în mod periodic. Pentru întreținerea pereților, gardurilor, balustradelor, pervazurilor, țevilor și a altor instalații, Niko Clean îți asigură serviciile unui personal calificat. Ai grijă de spațiul pe care îl administrezi și asigură-te de sprijinul unui partener de încredere cu care să poți colabora pe termen lung.

INSTALATII ELECTRICE

Instalațiile electrice sunt lucruri sensibile și cu potențial de pericol ridicat. Însă ele nu fac excepție în ceea ce privește acumulările de praf, mâzgă, piatră sau rugină care le pot deteriora serios sau chiar pot provoca incidente nefericite. Asigură-te că sunt curățate și întreținute periodic în condiții de siguranță de către personal cu experiență. Avem grijă de integritatea instalațiilor electrice și oferim o curățenie chiar și în locurile greu accesibile sau care prezintă pericole și riscuri.

CERE O COTATIE

DE PRET RAPIDA
firma-curatenie-judetul-constanta
Str. Dorobanților nr. 31 900539 Constanța
contact@nikoclean.ro
NikoClean