spalare-mecanziata
FIRMA CURATENIE CONSTANTA

Măturat și spălat mecanizat

Echipa noastră de curățenie acționează cu utilaje conforme celor mai înalte standarde și cu substanțe omologate și avizate de legislația în vigoare și de normele igienico-sanitare.

Apelează cu încredere la specialiștii noștri pentru orice tip de serviciu de curățenie în Constanța pentru a scuti din timpul și resursele de care dispui în activitățile zilnice.

Măturat / Spălat mecanizat - curățenie Constanța

Măturatul și spălatul mecanizat al suprafețelor cu pavaj, trotuarelor, căilor publice și zonelor tranzitate pietonal sau rutier are rolul de salubrizare și de întreținere a aspectului îngrijit.

Utilajul de măturat mecanizat are în dotare mecanism de aspirare și de stropire care asigură umezirea suprafeței zonei în care acționează. Se deplasează cu viteză redusă pentru a curăța zona eficient și pentru a nu pune în dificultate sau în pericol activitățile specifice zonei. Utilajul matură și aspiră praful stradal sau cel interior precum și eventualele deșeuri de mici dimensiuni lăsând în urmă spațiul curat, măturat și spălat.

În funcție de zonă și de traficul ei uman sau auto, măturatul și spălatul mecanizat poate fi realizat zilnic, de mai multe ori pe zi sau de câteva ori pe săptămână. Programul va corespunde cerințelor și recomandărilor beneficiarului ghidate după nevoile zonei vizate.

SERVICII DE SPALAT MECANIZAT CONSTANTA
firma-curatenie-constanta-spalare-mecanizata
CURATEARE PERIODICA PARCARI SI SPATII EXTERIOARE
curatenie-parcari-constnata (2)

CERE O COTATIE

DE PRET RAPIDA
firma-curatenie-judetul-constanta
Str. Dorobanților nr. 31 900539 Constanța
contact@nikoclean.ro
NikoClean