01

FIRMA CURATENIE CONSTANTA

Dezinfectie

Serviciul de dezinfecție a spațiilor închise sau deschise reprezintă, alături de igienizarea generală, o precondiție pentru starea optimă de sănătate și de confort. Echipa Niko Clean vă stă la dispoziție cu un serviciu complet de dezinfecție, cu substanțe autorizate sanitar și pe bază de biocide care asigură eliminarea a 99% dintre bacteriile și germenii periculoși pentru sănătatea omului sau a animalelor.Procedura dezinfecției se aplică după curățarea spațiului vizat cu respectarea măsurilor de protecție a muncii și a sănătății. Dezinfecția se face prin aplicarea substanțelor chimice avizate și asigură astfel desfășurarea activităților de rutină într-un spațiu public sau privat.

NIKO CLEAN CONSTANTA

DEZINSECTIE

02

Vă pune la dispoziție un serviciu flexibil și eficient de dezinsecție a spațiilor

interioare și exterioare în condiții avantajoase pentru a preveni și a elimina apariția dăunătorilor.Procedura de dezinsecție este una chimică prin folosirea de substanțe avizate sanitar ce au rolul de a elimina o gamă largă de insecte și viețuitoare intruzive precum gândaci, furnici, muște, țânțari, păianjeni, larve, fluturi dăunători, etc.Alege un serviciu rapid și profesional disponibil în orice sezon pentru a asigura igienizarea și dezinsecția spațiului domestic sau de lucru folosit zilnic pentru orice fel de activități.

03

SERVICII CURATENIE

CONSTANTA

Deratizare

În mediul rural sau în cel urban, prezența rozătoarelor și mai ales a șobolanilor a reprezentat o problemă și o amenințare la adresa sănătății publice umane cât și a celei individuale. Purtători de agenți patogeni dăunători ai sănătății și provocatori de pagube materiale, șobolanii dar și alte rozătoare pot reprezenta prin prezența lor o provocare serioasă privind înlăturarea lor.Niko Clean dispune de o echipă profesionistă de deratizare a spațiilor cu substanțe chimice avizate sanitar pentru a asigura o igienizare totală a perimetrelor vizate. Fie că vorbim despre rezidențe și scări de blocuri cu apartamente, depozite sau spații comerciale ori utilitare. Serviciul de deratizare este unul avantajos , rapid și eficient în combaterea rozătoarelor.

CONTACT

Daca te-ai hotarat sa apelezi la serviciile Niko Clean, contacteaza-ne acum.

Dezinfectie Constanta
Dezinsectie Constanta
Deratizare Constanta
NikoClean